2013. december 9., hétfő

Xmas projekt: AngyalkaA Xmas projekt mai részében angyalkát készítettünk. Őszintén szólva, amikor először megláttam a napirendi pontot, kicsit megriadtam, hogy angyalkát készítsek? Valahogy nem éreztem magaménak a témát. Aztán amikor átnéztem a díszeimet, rá kellett jönnöm, hogy tudat alatt nem kicsit vonzódom az angyalka díszekhez, mert rengeteg angyalkám van. Szinte minden évben veszek egy újabb, cuki angyalkát a fára. Ezúttal viszont nem karácsonyfadíszt, inkább polcdíszt készítettem. 
Annyi a csalás a dologban, hogy az angyalka seregem alapja egy előre összeállított csomag volt, én csupán a festést-vágást-ragasztást-összeszerelést végeztem. 
Az angyalka teste egy arany színűre festett agyagcserép, ebbe ragasztottam a pálcikára felfűzött fejet. A szoknyácska aljára csipkerátét (ez is ragasztva), a keze egy kis golyó. Nagyon cuki, hogy kis szárnya is van, valamint zseníliából készült glória, valamint szőke kis hajkoronája :-)

A csomagban egyébként négy angyalkára való alapanyag volt, így egész kis hadsereg készült:
A polcon a könyvek előtt nagyon jól mutatnak szerintem:


Ti szeretitek az angyalkákat?Nézzetek be a többiekhez is!
6 megjegyzés:

 1. Nagyon kis cukik! Engem Katy egyik karácsonyi bejegyzése döbbentett rá arra, hogy nincs angyalkás díszem, így jövőre biztos vagyok benne, hogy én is fogok készíteni valamilyen díszt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!
   Azt a bejegyzést én is láttam, elgondolkodtam, hogy le kellene fotóznom az én cuki kis angyalkáimat, no de majd jövőre :-)
   Imádom az angyalkákat, van is nem kevés :-D

   Törlés