2013. december 10., kedd

MUA Shimmer Kisses BronzerA régebben érkezett MUA csomagom egy újabb tagját szeretném ezúttal bemutatni Nektek. Ez a termék akciósan került a kosaramba, 1,5 fontért vásároltam meg. Lássuk, hogy teljesített!


Amikor a kezembe vettem, az futott át az agyamon, hogy nem teljesen értem, miért hívják ezt a terméket bronzosítónak! A hátoldalát megnézve pedig rá kellett jönnöm, hogy ez nem is bronzosító, hanem bizony highlighter... Micsoda csavar!

Mint láthatjátok, a termék négy színből áll: egy jeges fehér színből, egy sötétebb barnából, egy piszkos rózsaszínből és egy világosabb barna színből. Érdekes, mert számomra valahogy ezekről a színekről egyáltalán nem egy highlighter vagy bronzosító jut eszembe. Persze ez számomra nem különösebben probléma, mert a rendelés leadásakor is inkább egy ici-pici natúr palettának szántam.

Amikor a kezembe vettem a palettát no és amikor a swatchokat készítettem, viszont már csalódott lettem. A két középső színből vajmi kevés látszódott a bőrömön :-(
Nyárra valószínűleg fehéredik majd a bőröm (igen, nem írtam el, de ez egy másik bejegyzés témája lesz), így valószínűleg azért tudom majd használni natúr sminkekhez, de a két középső szín (a sötétebb barna és a rózsaszín) pigmentáltsága sajnos számomra nem elég. A lenti színminták többszöri áthúzással készültek:

Az első és az utolsó színek valóban alkalmasak lehetnek kiemelésre, a középső kettő a véleményem szerint azonban egyáltalán nem. Szemsminkhez használtam őket (mint artam, én főleg e célból rendeltem), így nagyon jól működött: a festék jól tapad, nem porzik, tartósan fentmarad a szememen.
A termék súlya 7,3 g, ami nem kevés :-) Mint említettem, az ára 1,5 font volt, jelenleg is ennyiért lehet megrendelni a MUA oldaláról.


Összességében a véleményem az, hogy ez nem az a termék, amelyért még egyszer pénzt adnék.  Ici-pici natúr palettaként használható, mert a mérete erre alkalmassá teszi és nincs szükség mellé matt színekre az eldolgozáshoz - de azért egy rendszeresen sminkelő csajnak ez már nem annyira elég :-)
Highlighternek használható, de van ennél sokkal szebb highlighter is (a MUA kínálatában is, majd megmutatom). Abszolút kihagyható!

 

Próbáltátok ezt a terméket? 

4 megjegyzés:

 1. Kacsingattam felé, mert olyan szépen nézett ki. De ezek után hát.... nem igen vagyok meggyőzve. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ige, az én véleményem szerint tényleg abszolút kihagyható...

   Törlés
 2. Satírozáshoz szerintem jók lehetnek ezek a színek, a világosabbak highlightnak is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, arra jók lehetnek, amit írsz, de az benne van általában egy palettában is - ezt külön nem annyira érdemes megvenni...

   Törlés