2013. november 13., szerda

A hét sminkes főbűn TAG


 
Szeretem a TAG-eket, személyes válaszok tematikus kérdésekre, amelyeknek köszönhetően jobban megismerhetjük a blog íróját. Így ha látok egy érdekes kérdéssort, nem gondolkodom sokat, én is kitöltöm. Ezúttal a hét sminkes főbűn a téma:
 Kevélység - Melyik sminktermékedtől érzed magad a legmagabiztosabbnak?
Inkább az összestől együtt érzem magam jobban, de ha úgy gondolom végig a választ, hogy mi az az egy, ami nélkül nem lehet smink nálam, akkor egyértelmű a válasz, a szempillaspirál. Ha semmi időm nincs sminkelni, egy kis szempillaspirált akkor is feldobok, ettől máris sokkal jobban érzem magam. 
 
 
Fösvénység - Mi volt a legolcsóbb beauty/sminkterméked?
Nem tudom pontosan, általában nem veszek olyan drága dolgokat. Amit nagyon szeretek és szerintem egyáltalán nem drága, az a MUA. Persze nem mondanám, hogy minden termékük szuper jó minőségű, de a paletták, szemhéjpúderek szerintem nagyon jók, így azt hiszem, a legújabb, igazán különleges színű szemhéjpúderem említeném itt. 
 
 
Bujaság - Melyik beauty termék teszi számodra még vonzóbbá a másik nemet?
Nem szeretem, ha egy férfi sminkeli magát, így nem túl sok dolog közül választhatok, és nem meglepő módon az én választásom is az illatokra esik. Egy finom, férfias illat igen meghatározó tud lenni, volt, hogy évekig eszembe jutott egy illatról egy-egy ember, annyira hozzájuk kapcsoltam magát az illatot. Ha pedig egy pozitív élmény kapcsolódott egy illathoz, pozitívabban álltam az azt viselő másik emberhez is. 
 
 
Irigység - Melyik sminkterméket ajándékoznád magadnak legszívesebben?
Most legszívesebben egy hatalmas Sigma ecsetkészletet ajándékoznék magamnak. Nagyon tetszenek, folyamatosan nézegetem őket, hogy szép lassan kellene egyet-egyet rendelni, de valahogy mindig sajnálom azt az összeget, amit elkérnek értük. 
 
 
Torkosság - Melyik kozmetikumodnak/sminktermékednek van a legjobb íze (illata)?
Nem nagyon szeretem, ha illatos egy-egy termék, mert a bőröm sokkal jobban szereti azokat a kencéket, amelyekbe nem raktak bele plusz illatot is. Testápolókban viszont nem zavar, így testápolóban jöhet az illatos, most épp a Balea feketeribizlis testápolója a kedvencem. Imádom a feketereibizlit, krémben, teában, bárhogy jöhet! :-) 
 
 
Harag - Melyik sminktermék okozta neked a legtöbb bosszúságot? 
A legfrissebb élmény a Dr Scheller nappali arckréme. Az éjszakai krémért indultam a DM-ben, és ha már ott voltam, beugrott ez is a kosaramba, biztosan jó ez is alapon. Miután elkezdtem használni, reggelente nagyon durván könnyezett a szemem, szinte az egész szemsminkem lesírtam reggel fél kilencre. Beletelt némi időbe, mire rájöttem, hogy sajnos ez a ludas – hiába nem kentem a szemem köré, egyszerűen annyira nem bírtam, hogy a felkenés után fél órával már könnyeztem. Így kénytelen leszek a nyakamra és a dekoltázsomra elhasználni. 
 
 
Restség - Melyik sminkterméket/mozzanatot hagyod ki legtöbbször lustaságból?
A szempillagöndörítést. Gondolom ez annak is betudható, hogy szerencsére anélkül is egészen jól néznek ki a pilláim, és a szempillák festése környékén már igencsak sietőssé szokott válni a helyzet a reggeli készülődés során, így ezt a lépést általában kihagyom.
 
 
 
Ha van kedvetek, töltsétek ki ti is!

2 megjegyzés:

  1. Egyszer csak eljutok oda, hogy kitöltsem én is ezt a jó kis tag-et :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá, hajrá! Kíváncsian várom! Én mindig szeretem ezeket olvasgatni másoknál!

      Törlés