2013. október 11., péntek

Hétvégi filmajánló: A hívás (The Call)Ezúttal nem egy romantikus filmet ajánlanék, hanem azoknak kedveznék, akik inkább az „izgalmasabb”, akciódúsabb filmeket kedvelik. Én személy szerint mindkét vonalat kedvelem, jó leülni egy könnyedebb, romantikusabb film elé, de ugyanúgy szeretem a hátborzongató izgalmakban bővelkedő filmeket.
A változatosság gyönyörködtet alapon most egy thrillert ajánlanék azoknak, akik nem tudják, milyen filmet nézzenek a nagy vásárolgatások után megpihenve :-)
Casey-t egy bevásárlóközpont parkolójából rabolják el. Segélykérő telefonhívása a tapasztalt operátorhoz, Jordanhez fut be. A lány megmentésére forró nyomon indult nyomozást nehezíti, hogy Casey eldobható telefonjának pozícióját nem tudják bemérni, valamint, hogy elrablója a rendőrséget félrevezetve többször is autót cserél. Terve azonban nem tökéletes és sikerül beazonosítani személyét. Mivel nyilvántartott lakcímén már nem áll ház, a rendőrség a gyanúsnak vélt szomszédos házat rohanja le, eredménytelenül. Jordant nem hagyja nyugodni a helyzet és maga is a helyszínre megy. Mialatt a szomszédos házban kutat nyomok után egy, a telefonhívásokból ismerős zajra lesz figyelmes. A hang forrását követve egy csapóajtóra bukkan.


Milyen filmeket néztek inkább?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése