2013. szeptember 9., hétfő

Őszi veszprémi bloggertalálkozó

 
 
 
Immár harmadik alkalommal szervezte meg Bellala Eszti a találkozót, melynek keretében Veszprém környéki bloggerinák találkoztak(tunk). Ezúttal 7-en jöttünk össze egy kis szombat délutáni csevejre és kence-fice cserére: Bellala Eszti, CRaPTRaSH Klaudia, CrazyLadyStar Betti, Pictures of My Life Réka, Stílus és egyéb Rami, BeautyManiac Dóri és én. 
 
felső sor: Klaudia, Betti, én, Réka
alsó sor: Eszti, Dóri, Rami
 

Nagyon örültünk, hogy ismét jöttek új résztvevők is, azt azonban sajnáltuk, hogy nem mindenkinek sikerült odaérnie, aki szeretett volna – remélem legközelebb sikerül mindenkinek eljönnie, aki szeretne :-)

A hangulat ismét nagyon jó volt, ment a fecsej rendesen, sokszor több szálon is :-) Egy kávézóba ültünk be ismét, a többi vendég számára megint üde színfoltot nyújtott az asztalunk, és nemcsak a sok csini csaj miatt, hanem a sok-sok kipakolt kencefice miatt is. Annak ellenére, hogy többen jelezték, hogy nincs olyan sok cserére felajánlható cuccuk (én meg elgondolkodtam, hogy valamit nagyon nem jól csinálok, hogy nekem bezzeg megint van egy több is), mégis tele lett az összetolt asztal és mindenki sok-sok „újdonsággal” térhetett haza. 

 
 

Nekem a következő dolgokat sikerült megkaparintanom (+ egy Oriflame ajakápolót, amit már el is kezdtem használni, ezért maradt le a gépről):

Ha valami érdekelne titeket részletesebben, jelezzétek! 

Nagyon jól éreztem magam, mindig örömmel tölt el, amikor kiderül, hogy azok a lányok, akiknek a blogját olvasom és szeretem a valóságban is jó fejek és kedvesek. Emellett számomra öröm, hogy igazi arcokat tudok társítani a bélyegképek mellé (már amikor sikerül, mert ciki-nem-ciki, szombaton például csak jó fél órával a kezdet után esett le nekem, hogy Dóri „kicsoda” :-)
 
 
Bízom benne, hogy tényleg mindenki olyan jól érezte magát, mint én, és lelkesen várom a következő alkalmat (ha télen nem is, de kora tavasszal remélem sikerül ismét összehozni egy találkát, illetve ha lesz máshol a környéken és meghívnak, nagyon szívesen megyek! :-)

12 megjegyzés:

 1. Jó volt nagyon, örültem Nektek:)
  Bár leromboltátok a gumicukorgyáras illúzióm, de sebaj:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :-)
   Azért remélem eszel még gumicukrot! :-)

   Törlés
 2. Ó de jó lett a csoportkép, már a fotó alapján lehet tudni, mennyire jó volt a hangulat :) Annyira jó lenne egy óriási bloggertalit is összehozni, kezdetnek 25 fő? :PPP
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony jó lenne egy nagy tali is, bár kérdés, hogy mennyire lenne nehéz annyi csajt egy helyre egy időben összeszervezni :-)

   Törlés
 3. Én is remélem, hogy lesz még sok ilyen! :]

  VálaszTörlés
 4. Nem baj, előfordul néha. :) De legalább más következő alkalommal nem fog. :D Örülök, hogy Veletek lehettem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az tuti, hogy következő alkalommal már megismerlek! Hacsak nem változtatod meg nagyon a külsőd! :-D

   Törlés
 5. nagyon jó lehetett a blogger talin!! Én is voltam pénteken a Miskolci blogger talin!! egyszer lehetne egy olyan blogger talit csinálni hogy messzebbről is találkozunk bloggerekkel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Láttam azokat a képeket is, nagyon jó lehetett az is! :-)
   Ez a messzi találkozó is jó ötlet, ha tudok, én szívesen részt vennék!

   Törlés
 6. Azért ahogy látom, mindenkinél a szamárfüles csoportkép került fel :D

  VálaszTörlés