2013. július 3., szerda

Mini veszprémi bloggertali - 06. 15

Tudom, tudom, kicsit eltűntem. Valahogy úgy zajlott az élet, nem volt ihletem írni. Annyi mindent csinálnék nyáron, sokszor nincs türelmem leülni a gép mellé. Persze azért próbálkozom, hogy ne maradjatok ilyen sokáig olvasni - nézegetni való nélkül.
Ezúttal kicsit megkésve, de hozok egy kis beszámolót a júniusi mini blogger találkozónkról.

Bellala Eszti kezdett el szervezkedni, aminek hatására ezúttal már egész nagy létszámban, 6-an találkoztunk és töltöttünk el egy kellemes délutánt (illetve részemről sajnos csak egy rövidített délutánt). 


A résztvevők: áll Bellala, Klau, Réka, Betti, ül Pancsi (vagyis én), Klári


A kezdés ismét viccesen alakult, mert eddig ugyanis mindenkivel eljátszottam, hogy megálltunk egymás mellett (esetleg még méregettük is egymást), majd a közös ismerős megérkeztével fény derült a másik kilétére, hogy bizony mi ketten ugyanoda jöttünk :-)
Ezúttal Klárival ácsorogtunk egymás mellett néhány percig Esztire várva, de korábban eljátszottam már ezt Bettivel és Rékával is …

Miután mindenki megérkezett a találkahelyre, beültünk egy kávézó teraszára, majd kipakoltuk az általunk nem használt de másnak még jó lehet smink termékeink és kozmetikumaink garmadáját – a pincér és néhány vendég nem kis meglepetésére. Nem kell ahhoz blogot írni, hogy felhalmozódjon sok olyan termék, amelyet mi annyira nem szeretünk és keveset használunk, így mindenki el tudja képzelni, hogy nézett ki az asztalunk :-)
No de ha valakinek mégis nehezére esik elképzelni, megmutatom, mert tényleg olyan hihetetlen mennyiséget pakoltunk ki az asztalra, hogy muszáj volt megörökíteni:Ráadásul a hatból négyen három hónapja is találkoztunk, és már akkor is hasonló mennyiséget osztottunk fel egymás között :-) 
Én személy szerint például nagyon nem szeretek kidobni ilyesmit, így pedig nem is kell. Jó látni más örömét, hogy lecsap arra a dologra, amit én nem használok: pl Klau öröme a kis Essence paletta láttán, vagy Réka nem kis lelkesedése az egyik körömlakk iránt, mely végül komplett körömlakkozásba torkollott. A beszélgetés nagyon jól zajlott, bár efelől senkinek nem volt szerintem kétsége: hat nő, ha akar sem tud csendben maradni, ha pedig néhány közös téma is akad, máris garantált a folyamatos csivitelés. Időnként pedig a csapat együtt is dolgozó tagjai szórakoztattak minket vicces sztorikkal.Én nagyon sajnáltam, hogy korán ott kellett hagynom a vidám csapatot, ám vigasztal, hogy kb három hónap múlva esedékes lesz a következő találkozó, akkor már szigorú leszek és nem hagyom magam, végig részt veszek a „buliban”. Ahogy kis szatyornyi nem használt sminktermékemmel érkeztem, úgy is távoztam: az otthoni kenceficéim száma nem változott - sőt, lehet hogy gyarapodott is, bizony az én Emberem is fogta a fejét, hogy már megint mennyi mindent vettem-szereztem :-) Nagyon jól éreztem magam a lányokkal, jó kis csapat alakult a veszprémi és veszprém környéki blogoló lányokból! Szeptemberben – remélhetőleg – ismét találkozunk! :-)

6 megjegyzés:

 1. :) :) Milyen kis aranyos szösszenetet írtál a taliról, tetszett :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is nagyon tetszett a beszámoló, és nagyon jól éreztem magam a talin :) Folytatás szeptemberben, remélhetőleg ismét bővülő létszámmal :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, láttam Nálad, hogy vannak már újabb jelentkezők, én is nagyon örülök nekik :-D

   Törlés
 3. De jó lehet egy ilyet blogger tali egyszer szívesen elmennék egy ilyenre:)

  VálaszTörlés
 4. Vigyázz, mert legközelebb szavadon fogunk! ;]

  VálaszTörlés
 5. Én is mennék szívesen legközelebb! :) Jó lenne titeket személyesen is megismerni! :)

  VálaszTörlés