2013. július 31., szerda

Hétvégi képekA hétvégi nagy csend egyik oka az volt, hogy pár napra elutaztunk. Szerencsére kifogtuk a legjobb időt és az idei nyár legmelegebb napjait Harkányban töltöttük. Napközben strandolás, délután és este pedig Pécs és geocaching volt a program. Erről hoztam néhány képet Nektek :-)"Ne hagyjatok itthon! Ha ráfekszem a csomagokra, nem mentek el, ugye?"A szálloda udvara :-)Veszprémiként hihetetlen volt látni, hogy mekkora élet volt Pécs belvárosában még este 11-kor is :-)Tettyén
Megvan a doboz! :-)
A nagyharsányi szoborparkEgy kis lábáztatás :-)Pécsett ekkora két gombóc fagyi :-)
Úton hazafelé, a hidegfront a Balcsi szélénTi merre jártatok hétvégén?

9 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Most már én is :-)
   Az Emberem azt mondta, ha lenne Pécsnek Balcsija, bármikor odaköltözne :-D

   Törlés
 2. Ó, ki vigyáz ilyenkor a cicusra? Nálunk a szüleim vállalják be őket, és mindig totál kövérek a nyaralás végére :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Barátaink jönnek át hozzá napközben.
   Nem visszük magunkkal sehova, mert 1-2 napig fél az idegen helyeken, ráadásul az utazást is utálja, így jobb neki a megszokott környezetben.
   Egyik barátunkkal pedig kölcsönösen gondoskodunk egymás állatairól: ha ők utaznak el, mi megyünk a kutyákhoz, ha mi utazunk el, ők jönnek Jägerezni.
   Mi is készítettünk ki fincsi jutalomfalatot is, hogy tudják kényeztetni, de szerencsére alaki változás nem következett be :-)

   Törlés
  2. Nálunk is ők jönnek, mert szerencsére közel laknak, de az egyébként válogatós Schrödi olyankor zabagéppé válik, kis édes, csak akkor nyugszik meg, ha otthon vagyok :-)

   Törlés
  3. Bizony, szegénykék nagyon meg tudnak zavarodni, ha néhány napig távol van a gazdi
   Nálunk főleg az a stresszes, ha mindketten elutazunk - ha az egyikünk otthon van, akkor nincs para, van kihez hozzábújni
   Ilyenkor meg szinte versenyt futunk az autótól a lakásig, hogy láthassuk már a macsekot :-)

   Törlés
 3. De jó kis képek, a fagyi azért durva, itt meg feleakkorát adnak kb... De azért eléggé kegyetlenek vagytok, hogy magára hagytátok szegény macskát :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fájt is a torkom ennyi fagyitól (mert persze napi több adagot is megettünk a nagy melegben)
   Az utazást és az idegen helyeket nem szereti, ezért hagyjuk itthon inkább (nem bírnánk ki egy hosszú utat, olyan kétségbeesetten nyávog az utazódobozában, pedig eddig csak az orvosig vittük)
   Viszont nem volt egyedül, jöttek hozzá a barátaink. Az tényleg kegyetlenség lenne, ha napokig bezárjuk és egyedül hagyjuk, de természetesen gondoskodtunk a szórakoztatásáról :-)
   (annél már csak az lett volna jobb, ha minden napra iderendelünk neki egy pizzafutárt - azokat imádja!)

   Törlés
 4. De aranyos cicus *-*. A mi kis Cirmikénk is hasonlóan néz ki, csak szürkésbarna :-)

  VálaszTörlés