2013. június 7., péntek

Napi köröm: Lovely Classic Nr 13Végre én is megvásároltam a Lovely új kollekciójának egyikét. Ugyan már régóta kapható Veszprémben is, de próbáltam önuralmat tanúsítani és csak azután vásároltam meg a kinézett piros lakkot, miután elhasználtam egyet a számos hasonló színű lakkom közül - egy hős vagyok, ugye? :-)
Hatalmas vonzódást érzek a piros, bordó színű lakkok iránt. Szerintem minden nőnek, aki szereti a körömlakkokat, lapul legalább egy piros körömlakk a fiókjában. Régen sokáig a szolid francia manikűrt és a piros körömlakkozást váltogattam - bár manapság már ennél jóval több színt használok, még mindig ez a két variáció a szívem csücske. Így nem meglepő, hogy tegnap este, amikor lemostam a korábbi manikűrt (majd 'két hét után, szinte hihetetlen!) és átgondoltam, mi legyen a következő, a ma viselt piros inghez és cipőhöz választottam a lakkot is. Épp kapóra jött, hogy kipróbáljam az új Lovely lakkom.
A 13-as Lovely lakk színe számomra a tökéletes piros, imádom!
Az első réteg gyorsan száradt, mire következett a második kör, már kész is volt. A második réteget azonban már nem sikerült vékonyan lakkoznom, nekem kicsit sűrű a lakk - nem vészes, de épp annyira sűrű, hogy már ne tudjak vele vékonyan lakkozni (számomra ebben az Essence új lakkjai az etalonok, azok híg, zselés állagát és fedését nagyon szeretem, ahhoz viszonyítok mindent).
Önmagában is szép fényes a színe, de mivel (ismét) késő este lakkoztam, nem maradhatott el a szokásos fedőlakk, az Essence BTGN magas fényű változata. Ha valaki éles szemű és felfedezi az apró buborékokat, annak jelzem, hogy azok nem a Lovely lakktól származnak, hanem a fedőlakktól (nagyon haragszom is ezért rá, mert bár új az üvegcse, mégis mintha már besűrűsödött volna ...)
Én két rétegben kentem fel a körmeimre, nem kellett több - viszont ha valakinek nincs egy tejes rózsaszín alap gél lakk a körmein, valószínűleg átlátszana a körömvonala. 


Melyik színt vásároltátok meg az új Lovely lakkok közül? Mi a kedvenc piros lakkotok?

5 megjegyzés:

 1. Nagyon jól áll neked ez a fényes piros szín! :) Én a Baltic Sand piros és kék darabjára pályázok elsősorban, úgy volt, hogy ma megveszem őket, de már nem volt rá időm, így csak hétfőn jutok hozzá majd az érettségi után.

  VálaszTörlés
 2. Huh, nagyon szép kis piros... Lehet ezt még meg kellene vennem??? Mert nincs igazi piros lakkom...

  VálaszTörlés
 3. Mennyire szép színe van ennek a lakknak :]

  VálaszTörlés
 4. Ó hogyaza... Azt hittem ezt vettem ma meg, de nem... Nekem a Gloss 55-öst sikerült. :S Na nem baj, is nagyon hasonló ehhez. Gyanús is volt, hogy nekem Classic rémlett...

  VálaszTörlés