2013. május 10., péntek

Isana shea és kakaóvajas testápolóEz az első Isana testápolóm. Korábban gyakran vásároltam a hasonló tégelyű Balea testápolókat, legutóbb, amikor testápolóra volt szükségem, a Rossmann volt közelebb, így erre csaptam le. Tudomásom szerint ez egy limitált kiadás, néhány napja még láttam a polcokon, de sajnos nem tudom, meddig kapható. Míg télen szeretem a zsírosabb, tartalmasabb testápolókat, mivel a száraz bőrömnek erre van igénye, nyáron már a kicsit könnyebb állagú, de hasonlóan tápláló krémeket keresem. 

Amit ígér: 
  • Ápoló hatás a száraz bőrre
  • Bőrkímélő hatás: bőrbarát pH - bőrgyógyászatilag igazolt

Amit tartalmaz: 

forrás: Krémmánia

Az állaga olyan, mint amit szeretek: könnyű, de tápláló krém, ami gyorsan beszívódik és nem hagy maga után zsíros érzetet. A shea és kakaóvaj tartalmának köszönhetően valóban szépen hidratálja a bőrt, ráadásul nincs tolakodó, kellemetlen mű illata sem. Az, hogy kakaóillata van pedig különösen mellette szól :-)
Alapvetően száraz bőröm van, de sajnos sok olyan testápolóval találkoztam már, amelynél a rendszeres használat mellett is pikkelyesen száraz maradt a bőröm. Ennél ez nincs így - bár ezt is minden nap kell használnom a puha bőrért, de ez nekem nem probléma, megszoktam, hogy fürdés/zuhanyzás után kell a testápoló.
Az 500 ml-es tégelyt emlékeim szerint 699 Ft-ért vásároltam, ez igen kedvező ár.
A kedvenc testápolómat ugyan még erre sem cserélném le, de ezentúl bátrabban próbálkozom majd az Isana testápolóival, ha ilyen jók :-)


Mi a kedvenc testápolótok?

1 megjegyzés:

  1. Szemezgettem már ezzel az Isana testápolóval, de az eddigi Baleasat nem mertem lecserélni. Ezek után lehet be fogom ezt vállalni :) Az illata milyen? Oké, hogy kakaós, de tömény csoki, vagy enyhébb vagy nem is tudom, milyen lehet még.. :D

    VálaszTörlés