2013. április 9., kedd

Napi köröm: az első "fröccs"No nem arról van szó, hogy alkoholizálásra adtam volna a fejem :-)  Csupán kipróbáltam a splatter manikűrt - még hétvégén, de a tanulás miatt nem volt időm lefotózni (jelentem, végeztem a - remélhetőleg - utolsó írásbeli vizsgámmal :-D ). Ma viszont végre erre is sikerült időt kerítenem, így meg is mutatom gyorsan a legújabb művemet.

Már régóta nézegettem ezt a technikát, nagyon tetszett a maga szabálytalanságával. No de az a sok maszat, amivel jár - na az már nem vonzott túlzottan. Pinteresten azonban találtam egy egyszerűbb megoldást, ami kevesebb macerával járt, így már belevágtam (persze időben így sem rövidebb, de legalább nem kellett annyit takarítani utána)Sokat nézegetem a körmeimet, biztos  vagyok benne, hogy készül még ilyen, más színösszeállításban is! 
Ha esetleg nem ismernétek a splatter technikát: az alaprétegre kell ráfröccsenteni a színeket:  a legegyszerűbb megoldás szívószállal tenni ezt. Úgy csináltam, hogy belemártottam egy-egy színbe a szívószálat, majd belefújtam - így készült a szabálytalan minta. 
Ezúttal csak Avon lakkokat használtam, mégpedig a következőket:


Avon SpeedDry+ Street Beige
Avon Nailwear Pro+ Coral Reef
Avon Nailwear Pro+ Sea Breeze
Avon Mosaic Effects Gold GlimmerIsmeritek ezt a technikát?

11 megjegyzés:

 1. Nagyon csini lett! Szuperek együtt ezek a színek. =)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól sikerültek, nekem nagyon tetszik. :D

  VálaszTörlés
 3. Még nem találkoztam ezzel a technikával, de nagyon ötletes! Így tuti olyan manit hordasz, ami az utcán nem jön Veled szembe! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. Nekem is nagyon tetszik, szuper színeket válogattál hozzá! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik ez a technika, milliószor gondoltam már rá, hogy megcsinálom, de mindig elmaradt.Szuper a színválasztás is :)

  VálaszTörlés
 6. Tetszik ez a technika és a mani is szuper lett, nagyon jó színeket választottál! :)

  VálaszTörlés
 7. Jól néz ki!Ez a "fröccsös":) technika nagyon népszerű manapság. Lásd Carrie táska :DD Az is tetszik, de sajnálnám a táskát, viszont ezt kipróbálom!

  VálaszTörlés