2012. május 14., hétfő

Újabb mozgásmotiválóÚgy látom sok olvasót érdekelt a korábbi, képekkel dúsított mozgásra ösztönző bejegyzésem, így hoztam egy újabbat, ezúttal egy igazán motiváló írásos szösszenettel tarkítva. Hajrá mozgásra fel, nemsokára itt a bikiniszezon!
1) Veszel egy tornakazettát, kitűzöl egy reális célt (-5-6 kg) 

2) Számtalan kifogás akad: ott a vasalnivaló, porszívózni is kellene, és a kedvenc sorozatodban a jóképű herceg már csak hajszálnyira van attól, hogy meghódítsa a párductestű álomlányt! ÉBRESZTŐ! Minek vetted a kazettát, ha bele sem kezdesz? 

3) Szalag indul. Már a negyedik lábemelésnél ellenőrizned kell a bokáidat: lehet, hogy valaki suttyomban ólomnehezéket rakott rá? 

4) Nem baj, 15 helyett csinálj csak 6-ot, legalább marad időd lihegni. 

5) A hasizomgyakorlatok után feltápászkodsz, remegő lábakkal kimászol a fürdőszobába és megfogadod: holnap mindenből eggyel többet csinálsz. 

6) Egy idő után sokkal felszabadultabb leszel, magad sem érted mitől. A sokadik alkalom után jössz csak rá, hogy ez a torna miatt van. 

7) Sokáig szemezel egy karamellatorta-szelettel a piac melletti cukiban, aztán eszedbe jut, hányszor kell lábat emelni emiatt Szandival (Rékával) - és inkább lemondasz róla. 

8) Legnagyobb ámulatodra 2 héttel később végigcsinálod a 16 ismétlést. Ugyan nem kell porszívózni utána a szőnyeget, mert a nyelveddel már szinte minden szöszt összeszedtél, de megvan! 

9) Rájössz, hogy dugig eheted magad fetával megbolondított salátával, mégse jajong alattad a mérleged. A tükörben véletlenül észreveszed, hogy már nem olyan nagy a tokád. Sőt a hasad sem. 

10) Bemész a városba. Szembe jóképű hím közeledik. Mintha téged nézne...Hátranézel: nincs mögötted senki. Tényleg téged néz! Gyors ellenőrzés: haj megfésülve, blúzon nincs kávéfolt. Akkor mit néz? Pillanatokkal később rájössz, hogy téged. Ettől ugyan megzavarodsz, hogy majdnem te is kezit csókolommal köszönsz vissza. 

11) Egész úton hazafelé azon merengsz, hogy mennyire jó újra vonzó nőnek érezni magad. 

12) Másnap újult erővel megcsinálod végig a köröket, sőt tervbe veszed egy másik kazetta vásárlását, ami máshol másként mozgat meg. 

13) Családod észrevesz valamit. "olyan más vagy! Olyan ...jól nézel ki!" gerinc kiegyenesedik, fej felemel, mellet ki, hasat be! Még a járásod is más! 

14) Keresed a régi ismerősök, rég nem látott barátok társaságát. Azt hiszik legalább 15kg-ot fogytál, pedig 5-nél tartasz, de a tested már formálódik. Sugárzol az örömtől. Egyre jobb nő vagy! :-)És néhány kép a vizuálisabb típusú olvasóknak:


Hatékony testedzést kívánok mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése