2012. április 25., szerda

Körömvirág babakrémEzúttal egy olyan terméket szeretnék Nektek bemutatni, amelyet én már évek óta használok akkor, amikor a bőröm valamilyen oknál fogva kissé kiszárad, vagy a sebgyógyításban van szükségem segítségre. 

A körömvirág kiemelkedő helyet foglal el a gyógynö­vények között: javítja a keringést, tisztító hatású és elősegíti a sebek gyógyulását. Általánosan javallt: rák és rákszerű daganatoknál, májbetegségeknél, lábgombásodásnál, visszereknél és vénagyulladásnál, gyomor bélrendszerei betegségeknél, valamint vastagbélgyulladásnál.
Én a Naturland körömvirág babakrémjét használom, amely a következőt ígéri:

Tradicionális gyógynövény készítmény csecsemők, érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek bőrének ápolására. Hatóanyagai a különböző külső hatások következtében elvesztett zsír- és nedvességtartalmat pótolják, ezáltal a bőrt puhítják és rugalmassá, bársonyossá teszik.

Alkalmazása: Tisztálkodás (pelenkacsere, fürdetés) és napozás után a bőrfelületet a krémmel finoman bekenjük és bedörzsöljük, naponta több alkalommal.

Összetevők: Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Chamomilla Recutita, Calendula Officinalis, Beta-Carotene, Sodium Lauryl Sulfate, Alcohol, Methylparaben, Salvia Sclarea Oil, Linalool*, Salvia Officinalis Oil
(* illóolaj komponens)


Apróbb sebeket szoktam bekenni vele, amelyek ennek köszönhetően sokkal gyorsabban gyógyulnak, mintha nem használnám a krémet: ha néha-néha elfelejtem alkalmazni, bizony sokáig nyűglődök, mire begyógyul egy-egy seb. Előfordul, hogy a Bioptron lámpa használata során kicsit túlszárítom a bőrt: ilyenkor is nagyon jó szolgálatot tesz ez a kém, amivel vékonyan bekenem a kezelt területet; megelőzésképp is megfelel, használatával garantált, hogy nem lesz száraz a bőröm.
Nem használom az egész arcomon, mert a krém egy zsírosabb, tápláló krém, amire a bőrömnek nincs mindenhol szüksége, viszont ahova felkerül, ott nagyon jó szolgálatot tesz! Az évek során már több tubussal is elhasználtam (100ml egy adag). 
A krém maga egy fehér színű, könnyen kenhető anyag, nem tartalmaz illatanyagot, engem gyógyszertári krémekre emlékeztet az illata (gyógyszertári krémillat :-)

Bátran tudom ajánlani mindenkinek, nagyon jó kis krém!

Ti ismeritek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése